Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fall Out Boy

9. 4. 2007

Fall Out Boy je parta mladejch  kluků z Chicaga a jejich aktuální deska směřuje na jednu ze základních klasik současné vlny amerického emo-rocku.

Fall Out Boys vyšli z chicagský undergroundový scény a postupně se hlavně díky neúnavnýmu koncertování vyšvihli do pozice jedný z nejsledovanějších kapel současnosti.

Jejich třetí album je první deskou u velkýho labelu, v Americe vyšlo už minulej rok a teď se díky úspěchu singlu Sugar, We´re Going Down dostává i do Evropy. A díky za to, protože to je skvělý album.

Fall Out Boy nenabízej nic zásadně odlišnýho od svejch dalších emo-rockovejch stejně naladěnejch lidí - maj stejnej zvuk i styl, maj celkem dlouhý názvy, jak předepisuje dnešní móda a spíš než jako hvězdy působěj jako grupa studentů.

Plus týdle desky je ale v tom, že oni vzali všechny typický emo-rockové atributy a vytáhli z nich maximum. From Under The Cork Tree je skvělý energický album, kde není slabej song.

Za pozornost pak stojej určitě i texty a taky sympatickej smysl pro humor - třeba song s názvem I Slept With Someone In Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me  tzn "Vyspala jsem se s někým s Fall Out Boy a jediný, co z toho bylo, je tahle blbá písnička, kterou o mě napsali"... Mě osobně se fakt líběj a jejich songy mi seděj x)

Obrazek